Blauwe vaatjes komen veel voor op benen, schouder en gezicht. Ze ontsieren de huid op deze plekken en mannen en vrouwen bedekken ze graag. Met de PhiLaser is het mogelijk om deze vaatjes effectief te behandelen. De PhiLaser biedt een effectieve, niet-invasieve oplossing die deze bloedvaten afsluit zodat ze niet of minder zichtbaar zijn.

De blauwe vaatjes zijn vaten die zich verdikken en zichtbaar worden doordat de kleppen in het bloedvat verzwakt zijn. Hierdoor verzamelt het bloed zich in het vat in plaats van dat het naar het hart stroomt.

De behandeling van beenvaatjes met de Philaser

Door de technologie van de Phi laser voorkomen we dat de huid teveel opwarmt. Hierdoor is de kans op complicaties zeer klein en is de behandeling goed te ondergaan. Het aantal behandelingen kunnen we na de intake goed inschatten. Gemiddeld zijn er 3 behandelingen nodig om het gewenste resultaat te bereiken. Tussen elke behandeling zit 4 weken om de vaatjes goed dicht te laten gaan.
De oorzaak van de vaatjes halen we met de behandeling niet weg dus de kans dat er in de toekomst een nieuw vaatje ontstaat is aanwezig.

En (zon)gebruinde huid heeft een verhoogd risico op complicaties. We adviseren daarom om 4 weken voor en 4 weken na de behandeling de zon en/of zonnebank te vermijden. Na de behandeling zal het behandelde gebied warm aanvoelen. Het is mogelijk dat er na de behandeling een huidreactie ontstaat, denk dan aan korstjes en/of lichte zwelling. Laat deze zo veel mogelijk met rust. Voor een optimale behandeling en resultaat raden wij aan om op de dag voor de behandeling en een week na de behandeling: geen alcohol te nuttigen, je huid niet te scrubben, niet te sporten, geen zware inspanningen te leveren, niet naar de sauna, zwembad of stoombad te gaan. Een goede lichaamsrust is essentieel en bevorderd het totale proces.

Wil jij ook weer vol zelf vertrouwen flaneren met prachtige benen? Plan dan nu een afspraak!

Vraag de specialisten van Intense om advies. Ons team bestaat uit gediplomeerde laser specialisten en huidtherapeuten die je graag een passend advies geven. De intake voor deze behandeling is kosteloos.

Tarieven behandeling blauwe (been)vaten met de PhiLaser

tot 1 cm²€ 73,

-tot 3 cm²€ 105,

-tot 5 cm²€ 180,

-tot 10 cm²   € 265,-