Je wenkbrauwen in perfecte vorm
Je ogen en wenkbrauwen zijn je visitekaartje. Bij The Full Beauty bieden we je natuurlijke, elegante wenkbrauwen die je een extra look geven. Het juiste model in je wenkbrauwen krijgen, daar draait het om.
Epileren of epileren, de keuze is aan u. Idealiter zou je je wenkbrauwen elke 3 weken moeten laten epileren en verven. Een maandelijks bezoek aan schoonheidsspecialiste Alexandra is dan ook geen overbodige luxe. Hieronder vind je de technieken die wij gebruiken voor de wenkbrauwverzorging.

Epilatie van wenkbrauwen   €15

Kleuren van wenkrauwen    €15

 

Henna wenkbrauw

Henna Brow is dé behandeling voor mooie langdurige wenkbrauwen. Het is een techniek waarbij we de dunne wenkbrauwen opvullen met hennaverf die de huid kleurt. Zo heb je een mooie, complete look die ongeveer 5 weken blijft zitten.

Hoe doen we dat? Eerst scrubben, dan in een natuurlijke vorm vormen, eventueel optica oppakken en tenslotte beitsen met henna. Het is een heel natuurlijke vorm van verzorging en een uitstekend alternatief voor een permanente vorm van wenkbrauwmake-up.

Henna   €35

 

Microblading

Bij microblading wordt de vorm van de bestaande wenkbrauwen aangepast, geperfectioneerd of verdikt. Voor deze aandoeningen gebruiken we vaak microblading:

 

Dunne wenkbrauwen door meervoudig epileren

Zwijg actieve leven

Moeilijkheden bij het aanbrengen van normale make-up
Ik wil dat het er altijd fris en netjes uitziet

Alopecia of kaalheid ter plaatse

Hoe doen we dat? We maken kleine krasjes in de bovenste laag van de huid, waarin semi-permanente pigmenten achterblijven. Zo kunnen we niet alleen de wenkbrauwen opvullen met ontbrekende delen, maar kunnen we ook compleet nieuwe wenkbrauwen creëren. De aangebrachte draden zijn dun ongepolijst en toch moet er ofwel een driedimensionaal effect zijn. Het resultaat van de VN is de garantie voor succes

Microblading                 (3uur)    €375

Microblading retouche   (1u30)    €150

Microblading retouche II(1uur)    €80

Powder Brows               (2u30)    €375

Powder Brows retouche  (1uur)    €100